Gulvet, hjemmets største møbel

Vi leverer de fleste typer gulv fra kjente leverandører

Kontakt oss

På tide med nytt gulv? 

Skap eksklusivt uttrykk i rommet med én-, to- eller trestavsparkett, og velg den stilen som passer best for deg. Vi leverer kvalitetsgulv fra blant annet Tarkett, Barlinek, RBI og Parketta, og hjelper deg å finne riktig gulv til ditt hjem. Kom innom og se våre utstillingsgulv og vareprøver. 

Parkett

Parkett, ikke noe er som et ekte tregulv. Følelsen av å gå på et tregulv, enten det er heltre, parkett eller herdet tre, er helt unikt. Fra smale livlige gulv til brede og lange planker.  

Laminat

Laminatgulv er slitesterkt og holdbart. Mye har endret seg de siste årene og i dag finnes det laminatgulv man knapt kan se at det ikke er ekte tre.   

Vinyl

Vinyl er tilbake som aldri før. Enten det er på rull eller om det er montert på HDF-plater (korkvinyl) Med sin meget fuktbestandige og myke overflate, så får du en komfortabel opplevelse.  Det er også mye brukt på våtrom.  

Teppe

Vegg til vegg-tepper er det mest komfortable gulvene som finnes. Mykt, lunt og varmt. Enten det er på soverom eller på stua. Vi kan også tilby muligheten til å kante teppet etter dine ønsker. Hva med et løst stueteppe på 3 x 4 m under spisestuen?  

Kork

Kork eller korkvinyl, som mange kaller det er den mest solgte gulvtypen de siste årene hos oss. Kombinasjonen med vinyl og kork gir en helt unik overflate og akustikk-dempende resultat. Legger man til at det er superenkelt å legge i tillegg til å være slitesterkt, så er valget enkelt.  

Ønsker du mer informasjon om gulv eller behøver du å få jobben gjort? 

Kom innom butikken eller ta kontakt.  

Kontakt oss