Alt innen maling, inne, ute, industri og yachting

Vi har de riktige produktene til ditt prosjekt

Kontakt oss

Maling til alle formål

Vi er behjelpelig med alle typer maling , enten du skal male vegg og tak inne eller du har større prosjekter ute. Våre medarbeidere har mange års erfaring innen bransjen og kan bistå med å finne riktig produkt og riktig farge for deg.  

Male inne

Trepanel, tak, gulv, mur, strie, gips, vi har maling som passer for deg. Og vi lager alle slags farger, uansett fargekode. Spør oss om hjelp til å nå dine mål. Malia Gode råd – Gode kjøp.  

Male ute

Det er viktig å bevare huset utvendig, enten det er tak, vegg eller terrasse. Grunnarbeid og fremgangsmåte er viktig, men også valg av produkt er av stor betydning for et godt resultat. Våre medarbeidere har mange års erfaring fra bransjen og hjelper deg med å gjøre de riktige valgene.  Malia Gode Råd – Gode Kjøp 

Båt

Det er herlig å nyte dager på sjøen i egen båt. Men man må ikke glemme at det er viktig med riktig vedlikehold. Bunnstoff, polish, maling og annet får du hos Malia Kristiansund. I tillegg får du Gode Råd – Gode Kjøp. 

Industri

Vi fører maling- og lakkprodukter for shipping og landbasert industri, og har alt du trenger av produkter for trygg overflatebehandling og vedlikehold av stål, metall og betong. Vi hjelper deg med alt fra rustforhindrende maling, toppstrøk, kjemikaler, lakk og spesialprodukter for proffmarked og industri.

Mur og betong

Garasjegulv,  grunnmur, leca eller annen mur som må behandles? Vi kan hjelpe med alle typer maling eller impregnering som er egnet. Våre medarbeidere har lang bransje-erfaring og finner riktig produkt og forteller deg om korrekt fremgangsmåte for at du skal bli fornøyd.  Malia Kristiansund Gode Råd – Gode Kjøp 

Er du usikker på hva du bør velge?

Ta turen innom butikken for å se vårt utvalg av farger og malingsprodukter tilpasset de ulike rommene i huset. 

Kontakt oss